torsdag 24 mars 2011

Ella 24/3-11









Här ser man Isacs sår på huvudet.. Men om man bortser från det så har vi en underbar vårdag i "Fjollträsk"..
Varit en hektisk dag hittils..

  • Låg kvar lite för länge i sängen.. vilket resulterade i att Yanko fick följa med till dagis.. Isac gick själv från grinden in till dörren.. Oh vad stolt han var.. 
  • Åkte ner till centrum , gick in o lämnade mitt blodprov.. Jag fick ju en spruta när jag väntade Ella då jag är Rhd Negativ och hon är possitiv.. Nu ville dom ha blodprov för att kolla upp så sprutan har tagit så jag inte får problem vid nästa graviditet.. 
  • Råka snubbla förbi Intersports utförsäljning.. Halva reapriset på massor!! Så nu har Ella vinterkläder för nästa vinter.. Så billigt så kunde inte hålla mig.. Slut i Isacs storlekar..suck.. 
  • Åkte hem.. åt lunch ute i solen... Gick en sväng med Yanko igen.. 
  • Städade lite granna o mitt i städningen så ringer fröken o säger att Isac har gjort illa sig... Han blöder vid huvudet.. Han har inte visat på något sätt att han har gjort illa sig.. Utan dom märkte det när han hade blod över halva ansiktet.. Dom letade igenom överallt men hittade inte vart han kan ha gjort illa sig.. Han ville inte heller svara det till fröken.. När jag kom berättade han för mig att han ramlat på elementet.. Så han har ett jack på 1 cm precis ovanför tinningen..
    Jag ringde mamma som kom o kollade på det ... då det envisades med att inte sluta blöda.. Men efter tvätt o råd så kom vi fram till att vi inte behöver göra något åt det..
    Efter vi tvättat så behövde mamma åka och Isac blev så ledsen.. så han fick åka med en sväng o hämta Micke i kungsängen.. Så glad han blev när han fick ta sin kudde o gå till mormorsbil.. 
  • Så nu är det bara jag,ella o yanko hemma.. lungt.. 
  • Skall ta o plocka undan lite här innan Jocke kommer hem.. sen måste vi nog ut o åka en sväng.. =) 
Återkommer vid senare tillfälle..