onsdag 2 november 2011

Ella på St Eriks Ögonsjukhus

Igår åkte jag in med Ella till sjukhuset för att äntligen fixa hennes ögon.. Inte en dag för tidigt.. 
Vi startade tidigt.. skulle vara på sjukhuset redan kl 7.. sen rulla det på.. In på OP 7.50 och strax därefter var hon klar. Tog inte alls många minuter och fixa det. Som hon har lidit för detta, kunde man bara inte ha gjort någonting tidigare då? 
Efter OP fick jag sitta med henne på uppvaket, Ella hade inte tid o sova särskilt mycket.. men det var skönt och se henne vakna.. Jag var med då hon sövdes. 
Så fort hon hade vaknat fick hon åka ner på avdelningen igen, o väl där ville hon göra allt annat än o ligga still såklart.. Vilken pigg 1åring sitter still snällt i några timmar? Nja inte min iaf =) Men skönt var det och se att hon var så pigg ändå. 
Hon fick frukost.. oh som hon åt.. trodde ungen skulle spricka.. hehe.. 2 stora mackor o 3 dl äppeljos.. Men klart hon hade varit fastande sen kvällen innan.. 
Direkt efter detta kissade hon och vi fick åka hem.. Det var kraven vi hade på oss innan hon skulle bli utskriven.. Ät mat och kissa.. 
Fick recept och en jätte söt Nalle från Teddykompaniet med oss hem.. Den har Ella knappt släppt.. Den skulle med överallt.. till och med i sängen.. 

På väg hem från sjukhuset..


Efter vi kommit hem gick vi o hämtade Isac och Ella ville genast gå in o leka.. skönt ändå att hon är så pigg..
Idag har hon fått gå till dagis som vanligt.. Doktorn sa igår att lev som vanligt..

Och jag tycker redan hennes ögon ser mycket bättre ut.. Men vi får vänta o se vad framtiden visar..

Ha en toppen dag alla..

Kram!!!