fredag 11 november 2011

Fredag kväll...

Oj redan fredag igen.. Veckorna bara rusar iväg..

Jag mår bättre och bättre nu för varje dag som går, börjar få lite mer koll på vad jag kan äta och hur mkt utan att må dåligt osv..
Har även kunnat testa lite "mjukare mat".. Skönt o slippa en massa soppor hela tiden.. Så himla less på soppor, även om jag gjort lite själv så är det själva grejen att det är "blöt mat"...
Sån LYCKA att få känna riktig smak i munnen.. även om jag numer blir väldigt mätt på i princip ingenting så funkar det ändå att tugga o äta mat..
Vikten minskar men det går sakta nu.. Bara vänta o se..
Men det viktigaste som jag känner hittils är att jag mår bra!! Känner mig piggare o fräshare och har inte alls samma värk som jag har haft dom senaste åren.. O from nu så blir det bara bättre o bättre..
Detta känns som det bästa valet jag kunde göra för min del!!
Hoppas jag känner så om 1 år också.. hehe..

Ella mår också mycket bättre nu efter sin op. Hennes ögon rinner inte alls på samma sätt som innan..Hon har även fått läkarintyg nu på att hon klarar av att äta laktosfri mat. Och det verkar funka bra för henne.. Så det är ju skönt..

Idag var jag ledig så jag passade på att ta barnen till Barnens Hus för fotografering. Efter många omtagningar så blev det ett fint resultat..
Men petig som jag är så vill jag ha det 100..

I helgen är det än så länge inte så mycket planer.. Så vi får se vad som sker..

Återkommer