fredag 25 mars 2011

Idag har det hänt grejjer mina vänner och övriga som envisas med o läsa min trååååkiga blogg!! =)

Vakna imorse... Tittar på Isac som kommit in till sängen på morgonkvisten som vanligt.. Ser då att hela hans ansikte är alldeles prickigt.. Rött lite svullet men inte jätte farligt ändå..
Men han såg ut som att han hade blivit biten i massor av något.. Men kan fortfarande inte komma på vad det är/var.
Ringde till vårdcentralen då det inte kändes akut men ville ändå kanske att någon skulle titta på han.. Så tid fick jag där kl 14.

Sen drygt 1 vecka tillbaka har vi haft massor av myror inne.. jag googlade lite fort o såg att flygmyror bits och dom ser precis likadana ut som svartmyror.. ( det som jocke säger att vi har.. )

Så det blev operation storstädning av bägge yttersidorna så det kunde läggas medel.. så vi blir av med myrorna någon gång.. I 4 timmar var vi ute och städade.. Min lillebror kom förbi o hjälpte till också.. det var snällt..

Rensade förövrigt bort en STOR del av djungeln.. även om den är fin så blev jag tokig på att alltid få skit i håret för att man går in o ut genom den x antal gånger om dagen..
Röjde på o slängde massor av skräp.. riktigt skönt med vårstädning..
Gick in för o börja med lunch medans Ella sov ute.. då skriker Isac " ta in Ella.. det snöar!!! "
Suck så snöade det på i 1 timme sen var det bra.. men tillräckligt för att det skulle lägga sig som ett täcke..

Ella sov lite länge så det blev jätte stressigt upp till läkaren.. Men vi hann.. Han tittade på Isac o konstaterade allergisk chock.. Men mot vad är nästa fråga.. Jag vet inte... Läkaren vet inte..
Så vi gick hem egentligen inte med så mycket mer info än innan..
Men jag bad han samtidigt o kolla på Ellas ögon.. stackarn blir ju aldrig bra i ögonen... Han sa ring till BUM och prata med dom på måndag... kortison är inte bra någon längre tid till så små barn..

Sen ner till centrum o in till tandläkaren med Isac.. Han gillade det inte.. Men dom kunde räkna till 20 tänder iaf ..
Isac är en sån kille som inte fungerar om man skall försöka muta han.. Utan han blir arg o vägrar istället.. Dom försökte men till slut sa jag " skall ni räkna tänder så gör det nu , snälla kan ni vara sen".. Han gillade det inte.. Men nu är det gjort på 2 år..
Han har så fina tänder så.. borstningen är tydligen rätt.. =)

Har varit fullt upp hela dagen.. Ungarna somnade först 22.. Hoppas på sovmorgon imorn då!! =)

Imorn skall vi åka till Faster Nina o hälsa på.. länge sen vi var där.. Sen får vi se vad resten av helgen erbjuder..

återkommer