onsdag 6 juli 2011

Har varit lite tomt här på bloggande då helgen spenderades i Göteborg..

Först var tanken att J skulle åka själv och jag skulle vara hemma med barna o hundarna , men sen så hittade jag väldigt billigt boende där så vi åkte med..

Tyvärr var inte boendet vad det sas... Fanns inte en enda parkering på hela området .... förutom breve en uppbränd bil... Kostade att stå hela dygnet.. och inte vågade man ha hundarna där över natten i kärran..
Kontakte då henne igen som jag pratat med... Vi hade kommit överens om 1000 kr för 2 nätter..
Till slut så sa hon ta min lägenhet i stan så tar jag den lägenheten i det området..

Det var 1 rum på 10 kvm kanske.. Precis vid Wasagatan... ( allstå mitt i stan ).. Hundarna i kärran var uteslutet igen..
Hade lånat en tygbur av min mamma som Jirro lyckades bryta sig ur på 5 min.. den måste nu lagas ( suck )
Den natten sov jag inte många timmar.. Hundarna var galna.. Ella ville inte komma till ro när det hände saker hela tiden.. Isac ramla ur sängen.. Ja eländet bara fortsätter..
5.30 gav jag upp.. Gav Ella till J och jag tog ut hundarna.. gick en bra sväng för att kolla närområdet samt låta hundarna bränna lite energi.. Men inte lätt o låta dom bränna energi när man befinner sig mitt i stan med massor av nattsuddare...
Var ute 1,5 timme med dom sen gick jag till kärran slängde in dom.. gick upp o sov 1 timme till...
Insåg att där kunde vi inte bo 1 natt till.. Visste dessutom att J skulle åka mot Ullevi direkt efter lunch o då är jag själv mitt i stan med hundarna o ungarna..
Började ångra att vi hade åkt med...

Men då kom vändningen.. letade efter ett nytt boende för natten mellan söndag och måndag..
Hittade då Kvibergs vandrarhem och stugby.. Men tillgång till rummet fick vi inte före kl 13... vad skulle jag göra nu då?
Jocke körde ut oss alla , parkerade kärran där den kunde stå och där fick den stå.. Hundarna hade ac på.. Och vägg i vägg så fanns det en stor marknad.. Sämre läge kunde man ju ha haft.. =)
Dock var jag den enda blonda blåögda på den marknaden.. Men ändå.. fick se något annat.. fyndade lite granna..
Köpte korv med bröd vilket visade sig vara Halal korv... det vidrigaste jag någonsin ätit.. Isac gillade det inte heller... Men Ella hon åt med god aptit.. =)

Vi tog spårvagnen 2 stationer till en affär handlade lite mys och åkte sen tillbaka.. Hade glömt ståbrädan kvar i sthlm så vågade inte åka längre än det jag visste att Isac skulle orka gå..

Kom tillbaka gick o åt pizza =) Sjukt go pizza..
isac åt upp nästan hela pizzan..

Sen gick vi o slappade lite granna kollade på Metallica konserten via tvn..
Vallade lite hundar då o då...

Isac somnade vid 21 och Ella vid 22 tiden... Det var det bästa jag kunde ha gjort.. flyttat ut oss från stan.. =) Alla nöjda o glada..

Måndagen började vi rulla hemåt igen.. Stannade till hos Y's uppfödare på vägen.. drev några timmar där.. Kom hem sent på kvällen och vi stupade direkt isäng..

En liten minisemester med lite händelser..